INTERLOCKING VRATA

Interlocking vrata tvrtka Aristokrat ZG d.o.o. ugrađuje u objekte gdje se želi osigurati dodatni vid sigurnosti prilikom ulaska u objekt ili u štićenu zonu. Vrata se sastoje od dvoja automatskih vrata koja se otvaraju slijedom prolaska na način da su jedna uvijek zatvorena. Otvaraju se pritiskom na tipku ili senzorom obostrano. Prioritet prolaska ima osoba koja se ranije detektira. Vrata su izrađena od protuprobojnih profila i stakala. Na zahtjev se isporučuju sa svim vrstama stakala.

U vrata može biti ugrađena i dodatna oprema : spriječavanje istovremenog ulaska više od jedne osobe, zabrana ulaska maskiranih osoba, metal detektori i sl. Prolaz je brz i siguran, te sustav izdaje i govorne naredbe za prolazak na hrvatskom jeziku. Vrata također imaju mogućnost priključka na web/lan mrežu korisnika, te je na taj način omogučena komunikacija s vratima iz centra korisnika s bilo kojom lokacijom.
Interlocking vrata Alluserindustrie razlikuju se od ostalih na tržištu profinjenim talijanskim dizajnom, američkom robusnošću, te svim komponentama proizvedenim u EU. Tvrtka Aristokrat ZG d.o.o. u ponudi ima 30-ak raznih modela interlocking vrata i ATM zona. Trenutno u RH ugrađeno je i radi cca 400 naših – Alluserindustrie interlocking vrata.

Za više informacija molimo otvorite naš katalog u nastavku.